Naar de brugklas!

Zit je in groep 8? Dan kies je dit jaar samen met je ouders naar welke school voor voortgezet onderwijs je volgend schooljaar gaat. Bij het maken van jullie keus krijg je hulp van de basisschool en van ons. In onze brochure voor groep 8 vind je al veel informatie en bekijk om te beginnen ook eens dit filmpje:

Op deze website staat allerlei informatie over onze school: over de verschillende deelscholen, de leuke dingen die Winkler Prins écht WP maken en natuurlijk over het nieuwe brugklasgebouw, waar je na de zomervakantie naartoe gaat. Neem alvast een kijkje in het gebouw.

Kennismaken met WP

Alle voorlichtingsactiviteiten zijn inmiddels geweest. Heb je toch nog vragen, bijvoorbeeld over ons onderwijs, de ondersteuning op onze locaties, het mentoraat en alle leuke activiteiten bij ons op school? Dan beantwoorden wij deze natuurlijk graag! Je kunt contact opnemen met Ricardo Brongers () als je vragen hebt over de school of het aanmelden. Karin Lugtmeier () kan alle vragen over specifieke ondersteuningsbehoeften beantwoorden. Telefonisch contact is ook mogelijk, dat kan via 0598-364656.

Graag tot ziens op onze school!

Bekijk onderstaande video’s alvast voor meer informatie over onze school:

Informatie voor leerkrachten van groep 8

De overdracht van leerlingen van groep 8 naar Winkler Prins is een ‘warme’ overdracht met veel persoonlijk contact. Daarnaast is er een uitwisseling van gegevens via het leerlingvolgsysteem van de basisscholen. Elke school ontvangt een code om gegevens beveiligd te kunnen verzenden. Neem voor een papieren overdracht contact op met de leerlingenadministratie via tel. 0598 – 36 46 56. De benodigde documenten voor de overdracht zijn digitaal beschikbaar via John Bultena. Hiervoor kunt u ook bellen met 0598 – 36 46 56.