Praktijkschool

Achtstegroepers met het advies praktijkonderwijs gaan naar de school voor praktijkonderwijs van Winkler Prins. Deze opleiding bereidt je voor op een baan in de vrije sector of op beschut werk. Op de praktijkschool ga je, naast theorie, veel met je handen aan het werk. Een kleine groep leerlingen stroomt vanaf hun 16e jaar uit naar het (schakel) Entree-onderwijs. De meeste leerlingen verlaat de praktijkschool na hun 18e verjaardag en stomren, als dit kan, uit naar werk. Je krijgt onderwijs in een mooi, modern pand en in een veilige, inspirerende, veelzijdige en uitdagende leeromgeving. Op deze school draait het om rust, regelmaat, respect en duidelijkheid. Het adres van de praktijkschool is Jan Salwaplein 2 te Veendam. In de schoolgids van de Praktijkschool vind je meer informatie. 

Onze praktijkschool kreeg in 2017 het keurmerk ‘excellente school’ van het Ministerie van Onderwijs.

Contactpersonen

De contactgegevens van medewerkers staan in beperkte mate in onderstaande schoolgids. In de loop van het schooljaar stellen wij de volledige contactgegevens beschikbaar via een inlogportaal op de website.

Lessentabel 

In onderstaande lessentabel staat hoeveel lesuren je per week per vak krijgt. In het begin van het schooljaar krijg je het rooster, waarop precies staat hoe lang je met een bepaald vak bezig bent.