Schoolpas

Bij de start van het schooljaar krijgt elke leerling een eigen Winkler Prins pas voorzien van naam, barcode en leerlingnummer. Met de schoolpas kunnen leerlingen: 

  • Printen/kopiëren: de pas is nodig bij het maken van prints/kopieën op school. Deze pas wordt gekoppeld aan de Kuario app waardoor leerlingen gratis kunnen printen. Hier vind je meer informatie over printen.
  • Kluisjes reserveren/openen: de schoolpas wordt gebruikt om een kluisje te reserveren en het kluisje te openen. De koppeling gaat net als bij het printen via de Kuario app.
  • Gebruikmaken van de mediatheek: voor de uitleen van boeken of andere informatiebronnen van de mediatheek van school. (Eventuele ontstane boetes kan je betalen met de pinpas.) 
  • Zich legitimeren: de schoolpas moet op verzoek op het schoolterrein of bij activiteiten, zoals schoolfeesten, getoond kunnen worden.

De schoolpas kan niet worden gebruikt voor aankopen in de kantine. Hier kan de leerling met de pinpas betalen. 

Tegoed Schoolpas

Heb je in het schooljaar een tegoed gestort op de schoolpas (voor bijvoorbeeld print- en kopieerwerk) en dit niet opgemaakt? Dan zullen wij het resterende bedrag aan je uitbetalen. Dit doen we op de dag dat je de boeken inlevert. Je kan je dan melden bij een medewerker van Winkler Prins, waarna de uitbetaling zal plaatsvinden.

Aandachtspunten van de Winkler Prins-pas

  • De kaart wordt eenmalig gratis verstrekt. Bij verlies of vernieling kost een nieuwe kaart € 10,-.