Magister

Ouders en leerlingen hebben via het programma Magister inzage in het huiswerk, cijfers en afwezigheid. Leerlingen gebruiken Magister ook om zich in te schrijven voor flexlessen, en ouders om zich aan te melden voor het docentenspreekuur. Je bereikt de Magister-pagina door te klikken op deze link. Sla de link op bij je favorieten zodat je er bij kunt als winklerprins.nl niet bereikbaar is. 

Aan het begin van het schooljaar krijgen de leerlingen op school een persoonlijke inlogcode voor Magister. Nieuwe ouders krijgen ongeveer 4 weken na de start van het schooljaar een brief thuisgestuurd met hun inloggegevens. Ouders die al oudere kinderen op Winkler Prins hebben, kunnen met hun bestaande account inloggen. In Magister zelf kunnen ze dan de gegevens van al hun kinderen inzien. Voor de leerlingen is er ook een praktische, gratis Magister app beschikbaar voor de iPhone en Android.

Leerlingen van 18 jaar en ouder

Als een leerling 18 jaar is, hebben ouders geen inzage meer in de gegevens in Magister voor deze leerling. De leerling kan zelf de ouders weer toegang geven door dit aan te zetten in Magister. Hiervoor gaat hij in Magister naar ‘Instellingen’ via de knop rechts bovenin. Door een vinkje te zetten bij ‘Mijn ouders mogen mijn gegevens zien’ geeft hij zijn ouders/verzorgers weer inzage in Magister.

Magister gebruiken

Hebt u gebruiksvragen over Magister? De meest voorkomende vragen en oplossingen staan op de Leerlingen- en Ouders-pagina op Magister.nl. Staat uw vraag hier niet bij of komt u er niet uit, dan kunt u een e-mail sturen naar