Zomerschool in juli 2021

Voor de tweede keer organiseren we een zomerschool voor leerlingen die hulp kunnen gebruiken bij de overgang. Twee categorieën leerlingen komen in aanmerking:

  • leerlingen die niet aan de overgangsnormen voldoen en in de marge staan. 
  • leerlingen die bevorderd zijn en leerachterstanden hebben opgelopen en bereid zijn om deze achterstanden weg te werken tijdens de zomerschool.

De zomerschool duurt van maandag 12 juli t/m vrijdag 16 juli. Leerlingen werken gedurende deze week iedere dag van 09.00 uur tot 13.50 uur aan twee of drie vakken, onder begeleiding van onze eigen docenten of studenten. De vakken zijn Nederlands, Engels, wiskunde, natuurkunde, scheikunde, biologie, economie, bedrijfseconomie, Frans, Duits, klassieke talen, geschiedenis, aardrijkskunde en maatschappijwetenschappen.

Deelname aan de zomerschool is gratis. Deelname is niet verplicht, maar mogelijk wel noodzakelijk om alsnog bevorderd te worden.

Meer weten?

Voor informatie over de voorwaarden voor inschrijving, de lestijden, hoe het zit met de boeken en dergelijke, kun je terecht op de speciale zomerschool-pagina op deze website.