Open huis op 15 januari 2020

Winkler Prins houdt op woensdag 15 januari van 16.00 tot 20.00 uur open huis voor achtstegroepers en hun ouders. De drie verdiepingen van onze hoofdlocatie aan Raadsgildenlaan 1 staan dan volledig in het teken van ontdekken, proberen en vooral sfeer proeven!

Toekomstige brugklassers – van vmbo tot en met gymnasium – zijn van harte welkom aan Raadsgildenlaan 1. Er is van alles te zien en te doen: workshops (tekenen, science, muziek, weerbaarheid), een bouwwedstrijd van het vmbo, optredens van de Winkler Prins Harmonie en een puzzeltocht langs alle (nieuwe) vakken die je in de brugklas krijgt.

Brugklasfilm

Wie graag sport, moet zeker een kijkje nemen bij de gymzalen voor informatie over het WP sportprogramma. Ook praktische zaken komen aan bod, zoals leerlingbegeleiding, financiën, medezeggenschap en buitenschoolse activiteiten. Bekijk dit filmpje om alvast in de stemming te komen!

Pinksterstraat 26

Zit je al op Winkler Prins en ga je na de zomervakantie naar de locatie Pinksterstraat 26, dan kun je daar tijdens het open huis op 15 januari alvast op ontdekkingstocht.

Parkeren

Kom je met de auto, dan kun je die parkeren achter het voormalig clubgebouw van SC Veendam, voor de Parkstadhal of achter Avebe. Bezoekers van de Pinksterstraat kunnen hun auto voor de deur kwijt, of op de grote parkeerplaats bij de supermarkt naast de school. Gebruik in het laatste geval een parkeerschijf.