Naar de Ardennen

De leerlingen van Havo 5 zijn op reis geweest naar de Ardennen. Er stond van alles op de planning. De kazematten in Maastricht (de ondergrondse verdedigingswerken) waren de eerste stop, met daarna een bezoek aan de kerstmarkt. Daarna zijn ze verder gereisd naar een vakantiepark bij Stavelot. Hier moesten de leerlingen zelf koken.

Bastogne en Hoëgne

Op dinsdag hebben ze eerst een bezoek gebracht aan het oorlogsmuseum in Bastogne. Daarna hebben de leerlingen een mooie wandeling gemaakt bij Hoëgne. Het was een ware hindernisbaan, want er lag nog ijs op de paden! Die avond heeft de groep het restaurant versierd, waar ze lekker hebben gegeten en een pubquiz hebben gespeeld.

Brussel en Coo

Woensdagochtend stond Brussel op de planning. Daar hebben ze het Atomium bezocht en ze zijn zelfs naar het Europese Parlement geweest. Hier kregen ze een rondleiding en uitleg over de werking van het parlement. S ’avonds zijn ze lekker naar de pizzeria geweest in Coo, vlak bij de beroemde watervallen. Donderdagochtend was het dan weer tijd om op te ruimen en de tassen in te pakken.

Al met al was het een fantastische week!