Feestelijke opening Leer- en Sportpark

Afgelopen dinsdag 9 mei 2023 is het Leer- en Sportpark van Winkler Prins officieel geopend! Er was een gevarieerd programma, dat opgedeeld werd in een officieel en een sportief gedeelte. De middag was een groot succes!

Officiële opening

Het officiële gedeelte, van 14.00 tot 16.00 uur, was uitsluitend voor genodigden. De aanwezigen werden via verschillende presentaties meegenomen in het jarenlange proces van de bouw van het nieuwe Leer- en Sportpark. Om 16.00 uur vond de officiële openingshandeling plaats, waarbij wethouder Henk Jan Schmaalen een aantal leerlingen van Winkler Prins een belangrijke rol speelden.

Hardlopen en wandelen

Aansluitend aan de officiële opening konden liefhebbers meedoen aan de Winkler Prins Run van 3 kilometer over het Leer- en Sportpark. Ondanks het weer, hebben de deelnemers én toeschouwers veel plezier gehad! Alle deelnemers hebben de Run voltooid en een mooie medaille gekregen. Voor de leerlingen van de basisscholen was een Kids Run van 1,5 kilometer door de gebouwen van Winkler Prins georganiseerd. Genodigden en andere belangstellenden kregen ook nog de mogelijkheid om deze middag door de prachtige, nieuwe schoolgebouwen van Winkler Prins te wandelen en het Leer- en Sportpark te ontdekken.

Moderne en duurzame gebouwen

In goede samenwerking met de gemeente Veendam is een moderne en duurzame onderwijshuisvesting gerealiseerd. Het resultaat mag er zijn: prachtige gebouwen waar leerlingen en medewerkers van Winkler Prins weer jarenlang kunnen leren en werken.