Actie voor Oekraïne

Elke dag zien we beelden en horen we over de oorlog in Oekraïne. Het is al tijden onrustig en onveilig en we zien veel beelden van vluchtende mensen en een verwoest land. Tijdens de gesprekken in de klas hierover merken we dat iedereen betrokken is en graag een steentje wil bijdragen aan alle mooie initiatieven die we al in Nederland zien. Daarom komen wij samen in actie voor de Oekraïne!

Zoveel mogelijk geld inzamelen

Op 22 april komen onze leerlingen en docenten in actie voor Oekraïne om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Dit doen ze door mee te doen aan verschillende activiteiten en zich te laten sponsoren door familie, vrienden en bekenden.

Wat kunnen ze allemaal doen om geld in te zamelen?

Leerlingen kunnen zich inschrijven voor drie sportactiviteiten, namelijk zwemmen, een sponsorloop of een sportinstuif. Daarnaast zijn er diverse andere activiteiten, zoals dansmarathon, Glazen huis + DJ, Bingo, kaartjes maken voor vluchtelingen, de vlag van Oekraïne stoepkrijten op het plein. Ook verkopen ze broodjes knakworst, maken ze een brunch of bedenken zelf een activiteit.

Een mooie dag met een mooie opbrengst

We maken er een mooie dag van met een mooie opbrengst! Dank aan alle leerlingen, docenten en sponsoren voor hun inzet en bijdrage!