WP Debatteam scoort weer!

Zaterdag 28 mei 2022 heeft het Winkler Prins Debatteam in Zwolle meegedaan aan het Benelux Debattoernooi. We deden mee aan twee wedstrijden tegen andere scholen uit het hele land. Hierbij moesten we niet alleen speeches geven, maar ook vrij debatteren.

Alle drie rondes gewonnen

De debatwedstrijd bestond uit drie rondes die we alle drie gewonnen hebben. Ons Lagerhuis+ team heeft daarmee een plek in de top 5 behaald en gaat verder naar de finale op 2 juli in Den Haag.  

Retorica

Lieke de Best (vwo 4) en Henriëtte Mulder (vwo 6) namen deel aan de speeches (het onderdeel retorica). Zij moesten snel toespraken over verschillende onderwerpen schrijven en voordragen. De dames van het retorica team hebben ook een mooie plek in het nationale klassement behaald. Namelijk de tweede plaats, en zij gaan dus ook door naar de finale op 2 juli. We kijken niet alleen terug op een mooi resultaat maar ook een gezellige dag!

Wil je ook meedoen?

Zin om mee te doen met het Winkler Prins Debatteam? Iedere vrijdagmiddag kan jij ook meedoen en ons team komen versterken!