Winkler Prins Harmonie geeft jaarlijkse concert in vanBeresteyn op 13 april

Zaterdag 13 april geeft de Winkler Prins Harmonie uit Veendam haar jaarlijkse concert in cultuurcentrum vanBeresteyn. Het concert is een vast onderdeel van het theaterprogramma in Veendam waar veel muziekliefhebbers op afkomen. Het concert begint om 20:15 uur. 

Beginnende en ervaren muzikanten
De Winkler Prins Harmonie bestaat inmiddels 47 jaar en is een toonaangevend onderdeel van het culturele palet van Veendam. De kracht van het orkest zit hem in de unieke samenstelling van (oud-)leerlingen en (oud-)medewerkers. Beginnende en ervaren muzikanten zorgen samen voor een kenmerkende klank.

Gevarieerd programma
Ook deze avond wordt het publiek weer getrakteerd op een gevarieerd programma. Van origineel repertoire voor blaasorkest, tot herkenbare film- en popmuziek. Het orkest neemt het publiek mee terug naar de spannende tijd van ontdekkingsreiziger Ferdinand Magelhaen en de vrijbuiters op het piratenschip Il Corsaro Nero. Door de muziek beleef je hun avonturen op de woeste baren van de wereldzeeën. 

Van Avicii tot Rammstein
Ook filmmuziek ontbreekt niet in het programma. Het orkest speelt herkenbare thema’s van bioscoopsuccessen Out of Africa en Barbie’s World en muziek uit de Netflix-hitserie Stranger Things. Tot slot laat het orkest u meezingen met de muziek van Nick en Simon, Tina Turner en Avicii. Het dak gaat er daarna volledig af met een uitsmijter van Rammstein. Het plezier en het enthousiasme van de muzikanten zorgen voor een show waar de vrolijkheid vanaf spat. Het is een unieke gelegenheid om leerlingen en medewerkers een keer van een andere kant te zien.

Kaartverkoop
De kaartverkoop is inmiddels in volle gang, dus wees er snel bij! Kaarten zijn te bestellen bij vanBeresteyn. Dat kan via de theatertelefoon (0598-634566), bij de theaterkassa of via de website.
De toegangsprijs voor volwassenen is € 12,50. Kinderen en leerlingen van Winkler Prins betalen 6 euro.