Verslag open huis Praktijkonderwijs

30 maart was er weer een fysiek open huis op Winkler Prins Praktijkonderwijs. Leerlingen die volgend jaar praktijkonderwijs gaan volgen en hun ouders hebben we weer enthousiast begroet.

Veel te doen en te zien
In veel lokalen waren activiteiten en lieten leerlingen en docenten zien wat we allemaal op school doen. Er was volop actie in de praktijklokalen waar huidige leerlingen aan het werk waren. Ook ouders en leerlingen die de afgelopen jaren bij het praktijkonderwijs zijn begonnen konden nu weer live de school bezoeken.

Zelfgemaakte koek en hapjes
In de kantine werden de leerlingen en ouders getrakteerd op zelfgemaakte koek en cake en in de keuken werden er door leerlingen hapjes klaar gemaakt waarmee ze de mensen in de school op trakteerden.

Djembé en uitleg over de lessen
Er werden workshops Djembé gegeven waar enthousiast door leerlingen en nieuwe leerlingen aan mee werd gedaan. In de klassen werd uitgelegd welke certificaten en diploma’s kunnen worden gehaald en hoe de theorielessen worden opgebouwd.

Een geslaagd open huis
Leerlingen en docenten hebben genoten van alle enthousiaste reacties van de bezoekers. Overal was een gezellige sfeer en werd enthousiast gereageerd door ouders en leerlingen. Het was weer een geslaagd open huis.