Parkeren Leer- en Sportpark

Het gebouw aan Raadsgildenlaan 1 is weer geopend en een nog groter deel van de leerlingen van Winkler Prins gaat nu naar het prachtige Leer- en Sportpark. We vertellen graag hoe het precies zit met het parkeren rondom de locaties die zich op dit Leer- en Sportpark bevinden.

Plattegrond

Op onderstaande plattegrond zie je alle verschillende locaties, belangrijke parkeerplaatsen en de auto- en wandelroutes.

Locaties

  • Raadsgildenlaan 1 – mavo / havo / vwo en dienstenbureau
  • Raadsgildenlaan 5 – gymzaal
  • Raadsgildenlaan 7 – brugjaargebouw
  • Raadsgildenlaan 9 – kader/basis
  • Raadsgildenlaan 11 – kader / basis

Parkeerplaatsen

Kiss & Ride – bij het gebouw aan de Raadsgildenlaan 1 is een Kiss & Ride strook. Let op: hier mag je maximaal 15 minuten parkeren!

Lang parkeren – de parkeerplaats voor lang parkeren kan je bereiken door te navigeren naar Langeleegte 16, Veendam. Er zijn twee verschillende wandelroutes naar het Leer- en Sportpark (oranje en geel op de kaart).

Scooterparkeerplaats – scooters kunnen geparkeerd worden achter het gebouw aan Raadsgildenlaan 11.

Laadplekken voor elektrische auto’s – elektrische auto’s kunnen opgeladen worden bij Raadsgildenlaan 11. We willen iedereen vragen om de auto te verplaatsen naar Langeleegte 16 als deze opgeladen is, om ook anderen een kans te geven de auto op te laden.

Bezoekers restaurant – de bezoekers voor het restaurant kunnen bij Raadsgildenlaan 11 op de bezoekersparkeerplaatsen parkeren.

Parkeerplaatsen gehandicapten – bij het gebouw aan de Raadsgildenlaan 1 zijn parkeerplaatsen voor gehandicapten.