Open huis op 16 januari 2019

Winkler Prins houdt open huis! Op woensdag 16 januari 2019, tussen 16.00 en 20.00 uur, zijn leerlingen uit groep 8 die volgend jaar naar de brugklas gaan en hun ouders van harte welkom!

Het kiezen van een school is een belangrijke beslissing. Voor leerlingen én hun ouders. We vinden het belangrijk hen zo goed mogelijk voor te lichten. Onze docenten zorgen tijdens het open huis altijd voor aansprekende presentaties en activiteiten over hun vak. Maar Winkler Prins biedt méér biedt dan goed onderwijs en dat willen we graag laten zien. 

Ontdek de extra’s

Met een soort speurtocht door de school ontdekt iedereen ook de extra’s. Bijvoorbeeld ons sportprogramma voor leerlingen die het leuk vinden om extra trainingen te volgen. Of de WP Harmonie voor wie graag samen muziek maakt. Ook allerlei praktische zaken komen aan bod, zoals digitaal onderwijs, Magister, financiën, in- en doorstromen, ouder- en medezeggenschapsraad, en ondersteuningsmogelijkheden voor kinderen die wat extra’s nodig hebben. Met dit filmpje krijg je alvast een indruk.

Eigen verdieping voor de brugklas 

Toekomstige brugklassers zijn van harte welkom aan Raadsgildenlaan 1. Op deze locatie hebben zij straks hun eigen verdieping. Het vmbo is gevestigd in het rode gebouw aan Raadsgildenlaan 11, alleen Zorg & Welzijn bevindt zich aan de Pinksterstraat. Ook de havo- en vwo-leerlingen krijgen daar les. Alle drie de locaties doen mee aan het open huis. Winkler Prins biedt ook praktijkonderwijs, maar hiervoor wordt later in het jaar een apart open huis georganiseerd.

Huidige leerlingen

Leerlingen die op Winkler Prins in het brugjaar zitten en benieuwd zijn naar de locatie waar ze volgend jaar les krijgen, kunnen daar tijdens het open huis alvast een kijkje nemen. Neem gerust je ouders mee!