Op uitwisseling in Catalonië

De leerlingen van havo 4 zijn van 14 tot en met 21 december op uitwisseling geweest in Cervera (Catalonië). Bij aankomst op het Spaanse vliegveld werden ze hartelijk ontvangen.

Museum en Sagrada Familia

De eerste dag was meteen een bijzondere: Barcelona stond op de planning! Ze zijn naar het Museum van Wetenschappen geweest. Daar kregen ze in groepen interessante informatie over de evolutie van de mens tot en met de allerlaatste technieken. De Sagrada Familia moet je natuurlijk gezien hebben als je in Barcelona bent. In de grote kathedraal van Gaudi, die nog steeds niet af is, kregen de leerlingen een rondleiding.

Familiedag en WK finale

Zaterdag had de groep een familiedag en zondag zijn ze uit eten geweest. Daar hebben ze in het restaurant de finale van het WK- voetbal gekeken.

Nou Camp, wandelen en afscheid

Maandag gingen de leerlingen nog een keer naar Barcelona voor een rondwandeling en een bezoek aan het beroemde stadion: Camp Nou. De een na laatste dag bestond uit een wandeling in de bergen met in de avond een afscheidsfeestje. Woensdagochtend moesten de leerlingen weer vroeg naar het vliegveld.

Het was een zeer geslaagde reis!