Floor geniet van deelname debatwedstrijd ‘Op Weg Naar Het Lagerhuis’

Floor Moget uit vwo 4 heeft namens de Winkler Prins Debatgroep én als winnaar van de provinciale voorronde meegedaan aan de speechwedstrijd (de zogenaamde V-Rede) van de jaarlijkse debatwedstrijd ‘Op Weg Naar Het Lagerhuis’. De wedstrijd vond plaats in de BNN/VARA studio in Hilversum. Floor heeft de landelijke tv-finale nét niet gehaald maar heeft wel erg genoten en veel geleerd.

Een onvergetelijke ervaring
Floor vertelt enthousiast over haar deelname aan de debatwedstrijd: “Eind januari gingen we naar de voorronde van Op Weg Naar Het Lagerhuis in Groningen. We gingen niet alleen om te debatteren, maar ook om mijn V-rede voor te dragen en ik kwam hiermee in de finale! Mijn speech gaat over feminisme omdat ik vind dat er wat moet veranderen voor vrouwen, maar niet ten koste van mannen. Met heel veel zenuwen mijn speech voor een volle zaal gehouden en met succes. Ik had de voorronde van Groningen gewonnen en mocht door naar de kwartfinale in Hilversum! Ook daar mijn speech gehouden met veel zenuwen, maar wat ben ik trots op hoe het is gegaan! Helaas daar zonder succes, want ik ben niet door gegaan naar de halve finale. Ondanks dat ben ik echt heel blij met hoe het is gegaan en was het een onvergetelijke ervaring waar ik heel veel van heb genoten en super veel van heb geleerd!”