Feestelijke uitreiking certificaten Pro

Het einde van het jaar nadert, dit betekent dat alle branchegerichte cursussen weer zijn afgerond, waaronder VCA, Lassen, Heftruck, Werken in de keuken en Werken in de schoonmaak. 

Alle geslaagden in het zonnetje

Woensdagochtend 29 juni hebben wij, met trots, onze geslaagden in het zonnetje gezet! Tijdens de feestelijke uitreiking van hun certificaat en/of diploma werd enthousiast geklapt en gejoeld door de onderbouw bij elke geslaagde cursist die naar voren werd geroepen door mevrouw Valk. Bij elke leerling werd een kort praatje gehouden over de behaalde resultaten, waarna zij hun eigen diploma / certificaat konden ondertekenen.

Inspiratie voor de onderbouw

Deze ochtend is, naast de uitreiking, ook bedoeld om de onderbouw leerlingen te laten zien wat er allemaal mogelijk is aan certificeringen binnen de praktijkschool. Na de vraag aan de onderbouw wie van plan is om in de toekomst certificaten te behalen, stond een grote groep op. Geweldig om te zien! Dit biedt perspectief voor de toekomst van onze leerlingen, hier zijn we heel erg blij mee. Een zeer geslaagde ochtend!