Docentenspreekuur op 7 januari 2020

Graag nodigen wij ouders/verzorgers van leerlingen kader, basis en mavo uit voor het docentenspreekuur op dinsdag 7 januari 2020. Tussen 15.00 tot 20.00 uur kunt u met de mentor, een van de lesgevende docenten of de coördinator van de deelschool praten over de vorderingen van uw kind of pupil. 

Inschrijven voor een afspraak

U kunt zich tot en met dinsdag 17 december 2019 12.00 uur via Magister digitaal inschrijven voor het docentenspreekuur. U krijgt hierover een mail met een link. Problemen met het inloggen of met uw wachtwoord? Stuur dan een mail naar

U kunt maximaal twee gesprekken aanvragen. Voor elk gesprek wordt tien minuten gepland. Wij doen ons best om de aangevraagde afspraken zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen. Kunt u wegens grote belangstelling niet worden ingepland, dan neemt de betreffende docent contact met u op. 

Uw afspraak staat uiterlijk donderdag 19 december 2019 om 12.00 uur in Magister. U kunt hiervoor inloggen met hetzelfde Magister-account waarmee u de aanvraag heeft ingediend. 

Lukt digitaal aanmelden niet?

Lukt de digitale aanmelding niet, dan kunt u zich bij de telefoniste vanaf 10.00 uur ’s morgens aanmelden voor het spreekuur. Dit kan tot dinsdag 17 december 2019 12.00 uur. 

Staan uw mobiele nummer en e-mailadres in Magister en zijn ze correct? Kijk op www.winklerprins.nl/magister. Met correcte gegevens loopt u niet het risico belangrijke informatie te missen.

Dit docentenspreekuur is niet voor de ouders/verzorgers van leerlingen uit het praktijkonderwijs, brugjaar, havo en vwo. Hiervoor is het spreekuur op een andere manier geregeld. Ouders van deze deelscholen krijgen hierover later bericht.