4 mavo op kamp naar Ameland

Eindelijk zit je in mavo 4… Dit jaar doe je examen ..samen met 144 andere leerlingen. Dan wil je het jaar goed starten als examengroep. Daarom gingen we met mavo 4 op kamp en dit jaar gingen we op weg naar Ameland! En wat hebben we een prachtig kamp beleefd. 

Zo veel gedaan

We hebben gesurft, gezwommen, geraft, gekajakt,  beachvolleybal en bubble voetbal gespeeld en onze krachten gemeten met de wind tijdens het powerkiten. Ook bij de kampeerboerderij was het erg gezellig. ’s Avonds werd er gedanst en ’s nachts werd natuurlijk niet zoveel geslapen. Dat vraagt ’s ochtends natuurlijk om een heerlijk ontbijt. Ook hebben we lekker gegriezeld in het bos tijdens de spooktocht. Als docenten hebben we daar veel lol om gehad. Een reactie van één van de leerlingen: ‘Mevrouw…ik heb het zweet op m’n voorhoofd staan…wat ben ik geschrokken’. Ook het eten was goed verzorgd: we hebben lekker ge-BBQd en de foodtruck bracht een lekker broodje worst met patat. 

Goede sfeer!

De sfeer zit er goed in bij mavo-4. Iedereen heeft genoten van het kamp op Ameland. Het prachtige weer hielp daarbij ook zeker mee.

Beste leerlingen van mavo 4: zet m op dit jaar!