Uitnodiging docentenspreekuur 10 april

Het docentenspreekuur op dinsdag 10 april duurt van 15.30 tot 21.00 uur. U kunt dan met de mentor, één van de lesgevende docenten of de coördinator van de deelschool van gedachten wisselen over de prestaties van uw kind of pupil. Kunt u wegens grote belangstelling niet worden ingepland, dan neemt de betreffende docent contact met u op.

U kunt zich tot en met woensdag 4 april 10.00 uur digitaal inschrijven via Magister. U ontvangt hierover een mail met een link. Mocht u problemen hebben met het inloggen of met uw wachtwoord, stuur dan een mail naar magister@winklerprins.nl. Digitaal inschrijven is mogelijk via een tablet of PC (het scherm van een telefoon voldoet niet).

Om zoveel mogelijk ouders te woord te kunnen staan, kunt u maximaal twee gesprekken voor uw zoon, dochter of pupil aanvragen. Voor elk gesprek wordt tien minuten gepland.

Wij doen ons best om de aangevraagde afspraken zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen. Uw afspraak staat uiterlijk 6 april om 14.00 uur in Magister. U dient hiervoor in te loggen met hetzelfde Magisteraccount waarmee u de aanvraag heeft ingediend.

Lukt de digitale aanmelding niet, dan kunt u zich bij de telefoniste aanmelden voor het spreekuur vanaf 10.00 uur ‘s morgens. Dit kan tot dinsdag 3 april 16.00 uur.

Let op: dit docentenspreekuur is niet van toepassing voor de ouders/verzorgers van leerlingen uit het praktijkonderwijs.