Geen Winterschool, wel Mr. Chadd

De fysieke bijlessen van winterschool periode 2 kunnen helaas niet doorgaan. Er zouden dan teveel leerlingen bij elkaar zijn, uit verschillende deelscholen. We vinden het heel jammer om jullie dit te moeten berichten.  

Om de leerlingen die zich voor periode 2 hebben aangemeld toch te ondersteunen, hebben ze abonnement op Mr. Chadd gekregen (gratis). Sinds 15 februari 2021 kunnen ze gebruikmaken van de uitleg van de coaches van Mr. Chadd. Bijna alle leerlingen hebben een instructie van de onderwijskundigen van Mr. Chadd gekregen.

Zo werkt Mr. Chadd

Mr. Chadd is hét digitale leerplatform waarbij je on demand vragen kunnen stellen voor vrijwel ieder vak! Voor, tijdens en na schooltijd. Doordeweeks en in het weekend. Je wordt gecoacht en begeleid door gescreende universitair geschoolde studenten die dichtbij de belevingswereld van de leerlingen staan. Hoe werkt het:

  1. Je opent de app.
  2. Je kiest een vak en stelt je vraag.
  3. Binnen 10 seconden word je geholpen door een gescreende vakdeskundige, zodat je snel weer verder kunt met je huiswerk. 

De tijden waar je Mr Chadd kunt gebruiken zijn:  

  • Maandag tot en met donderdag: 08.30 tot 22.00 uur 
  • Vrijdag 08.30 tot 16.00 uur 
  • Zaterdag 10.00 tot 16.00 uur 
  • Zondag: 10.00 tot 22.00 uur

Het abonnement is geldig tot 14 maart 2021 (gratis).

Een aantal leerlingen heeft voor de vakantie al meerdere keren gebruik gemaakt van Mr. Chadd. Als je de app nog niet hebt gebruikt, probeer het dan gewoon een keer uit. Je kunt het gebruiken bij de voorbereiding van een toets, maar vooral ook bij het maken en leren van je huiswerk.  

Succes!
Coördinatoren van de Winterschool