Dinsdag 12 december 2017 kunt u tijdens het docentenspreekuur met de docenten of de coördinator van de deelschool van gedachten wisselen over de prestaties van uw kind of pupil. U kunt zich hiervoor tot en met 5 december aanmelden.

Het docentenspreekuur duurt van 18.00 tot 21.30 uur. Een gesprek duurt 10 minuten. We doen ons best om zoveel mogelijk gesprekken in te plannen. Als uw afspraak wegens grote belangstelling niet kan worden ingepland, neemt de betreffende docent contact met u op. Het docentenspreekuur geldt niet voor ouders/verzorgers van leerlingen uit het praktijkonderwijs.

Aanmelden

U kunt zich uiterlijk tot en met dinsdag 5 december 2017 11.00 uur digitaal inschrijven via Magister. Hiervoor ontvangt u een mail met een link. Mocht u problemen hebben met het inloggen of met uw wachtwoord, volg dan de stappen op de pagina over Magister op deze site. Digitaal inschrijven kan via een tablet of PC; inschrijven via de telefoon is helaas niet mogelijk. Lukt de digitale aanmelding niet, dan kunt u zich bij de telefoniste aanmelden voor het spreekuur vanaf 10.00 uur ‘s morgens via 0598 – 36 46 56. Dit kan ook tot dinsdag 5 december 11.00 uur.

Om zoveel mogelijk ouders te woord te kunnen staan, kunt u maximaal twee gesprekken voor uw zoon, dochter of pupil aanvragen. Voor elk gesprek wordt tien minuten gepland. Wij doen ons best de aangevraagde afspraken zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen. Uw afspraak staat uiterlijk donderdag 7 december 2017 om 17.00 uur in Magister. U dient zich hiervoor in te loggen met hetzelfde Magisteraccount waarmee u de aanvraag heeft ingediend.

Kloppen uw gegevens?

Staan uw mobiele nummer en e-mailadres in Magister en zijn deze correct? Kijk op www.winklerprins.nl/magister. We zullen in de toekomst steeds meer informatie per e-mail of sms versturen. Met correcte gegevens loopt u niet het risico belangrijke informatie te missen.

Tot gauw!

Wij hopen u te kunnen verwelkomen op het docentenspreekuur op dinsdag 12 december.