12 oktober: informatiemarkt vervolgopleidingen

Het schooljaar is nog maar net van start gegaan maar onze decanen zijn al druk bezig met de voorbereiding van de jaarlijkse informatiemarkt voor vervolgopleidingen. 

Welke vervolgopleiding past bij jou?

Op vrijdag 12 oktober 2018 is Raadsgildenlaan 1 van onder tot boven gevuld met mbo-, hbo- en universitaire opleidingen en allerlei andere organisaties/instellingen (leger, uitwisselingsorganisaties, enz.) om leerlingen en ouders voor te lichten. De avond is bedoeld voor leerlingen die zich bezighouden met de keuze voor een vervolgopleiding. We nodigen de leerlingen van vmbo tot vwo van klas 3 en hoger uit om samen met hun ouders te ontdekken wat je kunt doen na de middelbare school. 

Kies het goede profiel

Sta je voor je profielkeuze? Ook dan is het slim om naar de informatiemarkt te gaan. De voorlichters kunnen je namelijk ook vertellen welk profiel noodzakelijk of wenselijk is voor de opleiding die je wilt volgen. 

Ook als je nog geen idee hebt wat je wilt gaan doen, is de informatiemarkt een bezoekje waard. Doordat je zoveel opleidingen bij elkaar ziet en met studenten en voorlichters kunt praten, krijg je een beter beeld van wat je wel of juist helemaal niet wilt.

Safe the date! 

Wil je weten wat er allemaal mogelijk is, kom dan vrijdag 12 oktober tussen 18.30 – 21.30 uur naar Raadsgildenlaan 1 langs en laat je verrassen! Ook onze decanen zijn aanwezig om jouw vragen over keuzes te beantwoorden.

Tot dan!

Dhr. P.C. Wageman (vwo), dhr. G. de Graaf (vmbo), dhr. G. Voslamber (vmbo), mevr. L.L.F.H. IJsenbrand (havo) en mevr. J. Magnus (mavo)